Keni nevojë për NULLA OSTA për martesë ?

Keni nevojë për NULLA OSTA për martesë ?

Çdo ditë marrim telefonata ku shtetasit shqiptarë dëshirojnë të dinë se çfarë është nulla osta për martese dhe si mund të pajiset me leje martese, pra me nulla osta! InfoKonsullore tashmë ka të gjithë konsulentët e përgatitur dhe të përditësuar për t’ju ndihmuar, ndërmjetësuar dhe informuar ne lidhje me lejen e martesës për tu kurorëzuar…

Italianët mund të shkojë në Shqiperi vetem me kartë identeti! C.I

Italianët mund të shkojë në Shqiperi vetem me kartë identeti! C.I

Ku mund të shkojne Italinët vetem me Kartë Identeti? Përveç shteteve që janë pjesë e Bashkimit Evropian, vendet joevropiane ku mund të udhëtoni nese keni shetsine Italiane pa pasaportë janë: Shqipëria, Andorra, Bosnja, Vatikani, Gjibraltari, Egjipti (por ju duhet vizë në hyrje), Lihtenshtajni. , Principata e Monakos, Republika e Malit të Zi, San Marino dhe…

Ja cilat pasaporta dhe ID janë gati në Greqi..

Ja cilat pasaporta dhe ID janë gati në Greqi..

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi/Athinë Njoftojmë se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për aplikimet e kryera deri në datën 17.05.2024. – Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Selanik Njoftojmë se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për aplikimet e kryera deri në datën 17.05.2024. Këto njoftime meren në faqet zyrtare…

Come raggiungere il Consolato Generale della Repubblica d’Albania a Milano?

Come raggiungere il Consolato Generale della Repubblica d’Albania a Milano?

AVVISO IMPORTANTE Si avvisano i cittadini che il Consolato Generale della Repubblica d’Albania a Milano, dal giorno 9 Ottobre 2017, si è trasferito in “Via San Martino 10 – 20122 Milano”. Come raggiungere il Consolato Con i mezzi pubblici: M3 Linea metropolitana gialla: Fermata – Crocetta e poi si prosegue a piedi per 800m circa.…

Bonusi i bebes do të jepet vetëm për familjet që jetojnë në Shqipëri

Bonusi i bebes do të jepet vetëm për familjet që jetojnë në Shqipëri

Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë miratoi sot nen për nen ndryshimet në ligjin “Për asistencën sociale”, ku në fokus ishte bonusi i bebeve. Sipas propozimit të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, ky bonus nuk do të jepet më për familjet që jetojnë jashtë territorit shqiptar. Bazuar në analizën e kryer për përfitueshmërinë…

WhatsApp ndihmë
Dërgo me WhatsApp!!